Hoe ver ben jij?

Misschien wil je zwanger worden, ben je al zwanger of wil je weten wat je moet doen na de bevalling. Vul het hieronder in en krijg precies de informatie die je moet weten, voor jouw fase.

Meer informatie
Voor dringende hulp!
06 53 79 02 03

Bij geen gehoor kunt u ons oproepen
via de semafoon, 06 65 01 81 08

Voor afspraken

Maandag, dinsdag, donderdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

0513 41 92 23

echo

Tussen 10 en 12 weken zwangerschap maakt Anneke Schmidt een zogenaamde termijn echo. Dit is om te kijken wanneer je precies uitgerekend bent. In sommige gevallen is het nodig om eerder een echo te maken.

Tijdens de intake geven we informatie over de 20 weken echo. Als jullie kiezen voor dit onderzoek plannen we het vaak al in omdat de afspraak een uur tijd neemt en er op het laatste moment vaak niet meer zoveel ruimte om te kiezen is.

Neem tijdens dit onderzoek geen kinderen mee. Bij onverwachte bevindingen heb je vaak genoeg aan jezelf om de informatie te verwerken.

Deze screeningsecho wordt ook door Anneke gemaakt binnen onze praktijk. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar de echo website: www.echocentrumannekeschmidt.nl

Bij 35 weken wordt er een liggingsecho aangeboden. Niet omdat jullie of wij meestal niet kunnen voelen hoe het kindje ligt maar omdat er altijd uitzonderingen zijn waarbij we niet goed kunnen voelen hoe de ligging is. Als het kindje toch onverwacht in stuit ligt is er met 35 weken nog ruimte en tijd voor poging tot versie of andere overwegingen.