Hoe ver ben jij?

Misschien wil je zwanger worden, ben je al zwanger of wil je weten wat je moet doen na de bevalling. Vul het hieronder in en krijg precies de informatie die je moet weten, voor jouw fase.

Meer informatie
Voor dringende hulp!
06 53 79 02 03

Bij geen gehoor kunt u ons oproepen
via de semafoon, 06 65 01 81 08

Voor afspraken

Maandag, dinsdag, donderdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

0513 41 92 23

Haptonomie

Haptonomie / Coaching

Het kan gebeuren dat je merkt dat je klachten hebt die je niet gelijk thuis kunt brengen. In de zwangerschap gooi je het al snel daarop."Dáárom ben ik zo emotioneel, dáárom doet mijn hele lijf zeer, of dáárom kan ik met mezelf niet uit de voeten" zijn veel gehoorde uitspraken in de spreekkamer. Het kan zijn dat dat inderdaad zo is. Het kan ook zijn dat er meer aan de hand is. Dat de veranderingen ineens teveel zijn, omdat je eigenlijk al héél lang op je tenen loopt. Dat je eigenlijk al lang geleden opgehouden bent met voelen hoe het werkelijk met je gaat. Dat je hele lijf strak staat omdat je jezelf hebt aangeleerd om gewoon dóór te gaan. Niet zeuren maar doorgaan, met werk, relaties, leven, sporten, familie.......

In onze maatschappij is dit op zich niet zo vreemd. Er wordt ook veel van ons verwacht, en snel ook. Alle ontwikkelingen dragen niet echt bij tot meer rust nemen. Nee, wij worden beloond als we veel doen, in weinig tijd en zonder klagen.

Dat maakt dat je sons niet meer stilstaat bij hoe het eigenlijk echt je gaat, en wat je nodig hebt om prettig in je vel te zitten.

Zwangerschap kan dan een moment zijn waarop alles overhoop komt te liggen. Dat kan veel klachten en / of angst veroorzaken.

Soms is onze reguliere begeleiding op het spreekuur niet voldoende. Anneke heeft daarom extra tijd uitgetrokken voor coaching op basis van de haptonomie.

Wat houdt dat in?

Het houdt in dat je een afspraak kunt maken met Anneke om eens te kijken of je baat kan hebben bij extra begeleiding naar aanleiding van je klachten.

Meestal bestaat de eerste afspraak uit een gesprek waarin helder kan worden waar de pijnpunten liggen. Soms kun je dan ook even op de bank komen liggen om alvast te ervaren hoe je reageert op ontspanning door middel van aanraking.

Het doel van deze coaching is het beter leren voelen van het lichaam. Dit geeft vaak zoveel opluchting dat het zelfvertrouwen groeit en de klachten verminderen.

 

Voor een afspraak of info kun je Anneke mailen: info@haptotherapieannekeschmidt.nl                              of bellen: (06) 30 60 38 54

Of bekijk de website: www.haptotherapieannekeschmidt.nl